• Start
  • Kalender
  • Tukkertocht (Buurse, OV) 25, 40 km of 30 km crosstoertocht

Tukkertocht (Buurse, OV) 25, 40 km of 30 km crosstoertocht

Op 25 september 2021

 

Tukkertocht 2021

Op zaterdag 25 september 2021 organiseert Stepteam Twente weer de Tukkertocht. De Tukkertocht kon helaas vorig jaar niet doorgaan, maar dit jaar gaan we er voor.

Startpunt is Captain Jack in Buurse.

Er zijn 3 tochten waar de deelnemers uit kunnen kiezen: 25 km,  ongeveer 40 km en nieuw dit jaar een speciale crosstocht van 30 km over een MTB-parcours. Overigens gaan de 25 km en 40 km-routes ook over onverharde, maar ook over verharde paden.

Zet de datum van 25 september 2021 alvast in je agenda!

Inschrijven kan later als er meer duidelijkheid is over hoe groot de groepen kunnen zijn.

Wat wel zeker is: het dragen van een helm is tijdens de tocht verplicht, zoals bij alle activiteiten van Stepteam Twente

De informatie voor deze editie: http://www.stepteamtwente.nl/home/bericht/tukkertocht-2021-25-september/


Wij worden ondersteund door:

vipwebdesignVIPWebdesign Houten No nonsense webdesign! 
Professionele & betaalbare poedercoating Bolsward  logo stepshop  kostka

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER