West-Vlaanderens Mooiste (Roeselare, WVL BE)

Van 22 augustus 2019 tot 26 augustus 2019

Aan de hand van de verschillende fietstochten die West-Vlaanderens Mooiste biedt, kunnen deelnemers tussen 22 en 25 augustus per fiets ontdekken wat de provincie West-Vlaanderen te bieden heeft.
Wegfietsers, steppers en mountainbikers krijgen de kans om heel wat unieke plaatsen te bewonderen.

Vanuit Roeselare als hart van de provincie verkennen de verschillende tochten van West-Vlaanderens Mooiste elke keer opnieuw een ander deel van het West-Vlaamse land.
Langs fietsvriendelijke wegen krijgen deelnemers de kans om natuur, cultuur en historisch erfgoed te ontdekken.
Met tochten van 25 tot 150 kilometer vindt iedereen een tocht op maat.

Enkele kernwoorden: Beleving en animatie onderweg, goed uitgepijld, consumptie bij aankomst en bevoorading onderweg, technische assistentioe, lage prijs, €5 per dag of € 16 voor de 4 daagse, kleedkamers, toiletten en gezellige aprés-step

Alle informatie over West-Vlaanderens grootste fietsevenement vind je op de website van West-Vlaanderens mooiste.


Wij worden ondersteund door:

vipwebdesignVIPWebdesign Houten No nonsense webdesign! 
Professionele & betaalbare poedercoating Bolsward  logo stepshop  kostka

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER