Eflsteden fiets vijfdaagse (Earnewâld, FR)

Van 26 augustus 2019 tot 31 augustus 2019

Fietsen rond de Culturele Hoofdstad van Europa!

Geschikt voor Toerfietsen, Steps, E-Bikes, Tandems, Ligfietsen en alles wat nog meer op het fietspad thuishoort.
Speciaal voor jong en niet zo jong meer, als alleengaande, met een gezin of groep, sportief of wat minder...

Bij de Friese 11 stedentocht doen we natuurlijk ook gewoon alle 11 Friese fonteinen aan. De route van deze Step- en Fietsvijfdaagse zal verder ook verre van traditioneel zijn. De nadruk ligt namelijk op het beleven van de diversiteit van het Friese landschap. Dus fietsen we door veel natuurgebieden, historische kernen en weidse uitzichten; precies zoals Fryslân echt is. Daarom doen we ook 5 dagen over deze fietsvierdaagse...

De start van de Friese 11-Steden Fietsvijfdaagse is iedere dag op de finishplaats van de dag ervoor. Hierdoor is het nog beter mogelijk om de diversiteit van Fryslân te laten zien. Zo rijden we, anders dan de officiële 11-Steden routes, wél over het beroemde bruggetje bij Bartlehiem. Ook is het lommerrijke oosten van de provincie meegenomen, waardoor deze route veel aantrekkelijker is voor de toeristische fietser. De totale afstand is 280 km.

Afstanden rond de 60 km per dag. Nieuwe routes worden op dit moment nog ontworpen en op aangeven van de gemeente kunnen vervolgens wegens bijvoorbeeld wegwerkzaamheden nog aanpassingen doorgevoerd worden.

Deelname naar keuze

We bieden hierbij verschillende arrangementen aan, voor overnachting of alleen om terug bij de auto te kunnen komen. Bij het camping- of hotelarrangement word je iedere ochtend naar de start gebracht. Na afloop van je tocht parkeer je je fiets in de stalling bij de finish en brengt de bus je weer terug naar het hotel of camping.

Ben je al op vakantie in Friesland, of is het geen bezwaar om iedere dag met de auto naar het verzamelpunt bij het Princenhof hotel in Eernewoude te komen, dan hebben we ook een Pendelarrangement. Hierbij word je 's morgens vanuit het hotel naar de start gebracht en 's middags terug. Op het terrein van het hotel kun je gratis, maar wel voor eigen risico parkeren.

Oefening baart kunst...

Wij adviseren enige ervaring met langere, eendaagse tochten op te doen alvorens aan de 11-Steden Fiets5daagse deel te nemen.

Alle informatie kun je vinden op de website van Friesland Beweegt


Wij worden ondersteund door:

vipwebdesignVIPWebdesign Houten No nonsense webdesign! 
Professionele & betaalbare poedercoating Bolsward  logo stepshop  kostka

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER