14e Fietsen Ohne Grenzen (Coevorden, DR)

Van 30 mei 2019 tot 01 juni 2019

 

Fietsen Ohne Grenzen vind dit jaar voor de 14e keer plaats.

Thema van dit jaar is : Kunst en Cultuur.

Fietsen ohne Grenzen 2019 30 mei t/m 1 juni.

Dag 1:
We starten vandaag in Coevorden. Vanaf hier gaat het door het mooie vechtdal richting Laar. Bij de molen daar is de 1e stempelpost. Dan fietsen we verder door Loozen naar Hardenberg, langs het “Engelandse Bosje” naar het gezellige plaatsje Gramsbergen. Hier is ook een stempelpost in het prachtige kleine museum. Vandaar gaat het over de Haandrik weer terug naar Coevorden.

Dag 2:
Vandaag starten we in Dalerpeel bij het Dorpshuis en fietsen dan richting Geesbrug waar we een pause invoegen en waar ook een stempelpost is. Verder gaat het dan door verschillende drentse dorpjes zoals Aalden naar Wezuperbrug. Door de mooie natuur met het frisse meigroen fietsen we naar Oosterhesselen om dan weer terug te gaan naar de startplaats in Dalerpeel.

Dag 3:
Vandaag starten we in Duitsland en wel in Emlichheim. We fietsen langs verschillende kunstobjekten naar het dorpje Neugnadenfeld. Hier wordt gestempelt. Nu gaat het door ongerepte natuur richting het dorpje Esche. Hier is een stempelpost bij een boerderij. Verder gaat het dan door het vechtdal naar Hoogstede waar we verwelkomt worden bij de laatste stempelpost met gezellige muziek. Daarna fietsen we weer terug naar de startplaats in Emlichheim.

 Voor meer informatie klik hier.


Wij worden ondersteund door:

vipwebdesignVIPWebdesign Houten No nonsense webdesign! 
Professionele & betaalbare poedercoating Bolsward  logo stepshop  kostka

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER