Hemelvaart Fiets4daagse Delden (Delden, OV)

Van 30 mei 2019 tot 02 juni 2019

Delden in Hof van Twente
De start en finish van de HemelvaartFiets4daagse vinden plaats in het centrum van Delden.
Dit historische stadje met vele prachtige monumentale gebouwen maakt deel uit van de gemeente Hof van Twente.
Naast Delden behoren ook Bentelo, Diepenheim, Goor, Hengevelde en Markelo en vele buurtschappen tot deze gemeente.
Vlakbij het centrum van Delden ligt het bekende kasteel Twickel, dat deel uitmaakt van het grootste landgoed van Nederland met zo'n honderdvijftig boerderijen,
twee watermolens, een watertoren en houtzagerij.

Genieten terwijl u fietst
Het mooie Twentse coulissenlandschap biedt de fietsliefheber een afwisselende natuur met prachtige natuurgebieden en rustieke landgoederen.
Karakteristiek zijn de vele houtwallen, de glooiende essen en natuurlijk de bossen, heidevelden en de beken.
De routes zijn zo uitgestippeld dat er onderweg tijd genoeg is om even af te stappen en te genieten van de charme en gemoedelijke sfeer in Twente.

Voor meer informatie klik hier.


Wij worden ondersteund door:

vipwebdesignVIPWebdesign Houten No nonsense webdesign! 
Professionele & betaalbare poedercoating Bolsward  logo stepshop  kostka

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER