• Start
  • Kalender
  • Toer over de Heuvelrug *Driebergen-Rijsenburg, UT)

Toer over de Heuvelrug *Driebergen-Rijsenburg, UT)

Op 30 juni 2019

Tochtinformatie.

Lekker klimmen op de Utrechtse Heuvelrug en op de Zuid-Veluwe. Er zijn mooie routes uitgezet door dit schitterende fietsgebied.

Met een aanloop via Austerlitz en Maarsbergen voert de route richting Veenendaal. Daar splitsen de 50 en 75 km-rijders af, de langere afstanden gaan via Rhenen verder richting de Zuid-Veluwe. In de route zijn naast bekende ook een aantal minder bekende heuvels opgenomen.

De klimmetjes en het fraaie landschap zijn een lust voor elke fietsliefhebber. Naast de gepijlde toertochten is er een niet gepijlde familietocht van 30 km.

Met een aanloop via Langbroek en Maarsbergen voert de route richting Veenendaal.
Daar splitsen de 50 en 75 km-rijders af, de langere afstanden gaan via Rhenen verder richting de Zuid-Veluwe.
In de route zijn naast bekende ook een aantal minder bekende heuvels opgenomen.

De klimmetjes en het fraaie landschap zijn een lust voor elke fietsliefhebber.
Naast de gepijlde toertochten is er een niet gepijlde familietocht van 30 km.

Klik hier voor meer informatie

 


Wij worden ondersteund door:

vipwebdesignVIPWebdesign Houten No nonsense webdesign! 
Professionele & betaalbare poedercoating Bolsward  logo stepshop  kostka

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER