• Start
  • Kalender
  • LET OP!! DEZE TOCHT IS AFGELAST!! De Classico Boretti Ede, GD)

LET OP!! DEZE TOCHT IS AFGELAST!! De Classico Boretti Ede, GD)

Op 16 mei 2020

De 13e editie van de Classico Boretti keert terug naar de historische Kazerneterreinen in Ede. Op zaterdag 16 mei 2020 kun je kiezen uit routes van 30, 65, 115 of 170 km. De Classico Boretti kent een uitgebreid deelnemerspakket. Voor alle deelnemers, behalve voor de 30 km familietocht, ligt vooraf een limited edition Boretti wielershirt klaar.

FAMILIETOCHT

VELUWe-step doet dit jaar weer mee met de Classico Boretti in Ede.

Wij schrijven ons in met onze groep voor de gezinstocht van 30km.
 
Wij zouden het erg leuk vinden als daar meer stappers bij aansluiten.
De tocht is erg goed te doen en niet te zwaar(geen echte hoogte verschillen en alleen asfalt)
 
Mooie tocht over de heide en door de bossen en vanuit een te gekke lokatie in Ede.
De Prins Maurits kazerne. Geef maar door als je met onze groep meestept: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je ontvangt bij inschrijving alle onderdelen, behalve het wielershirt, deze is voor € 15,- bij te bestellen.

 TARIEF: 30 KM Familietocht
Tarieven Regulier Tarief t/m 16 mei 2020 € 10,00

De verschillende routes gaan over de mooie natuurgebieden van de Veluwe en klassiekers als de Amerongse berg, Grebbeberg en Posbank. Op de Kazerneterreinen in Ede wordt er op zaterdag 16 mei met diverse foodtrucks en optredens van artiesten een echte Italiaanse festivalsfeer gecreëerd. Na afloop kun je op het festivalterrein onder het genot van een heerlijke pastamaaltijd nagenieten. Ook ontvangen alle deelnemers een unieke medaille als aandenken aan de gereden tocht. De eerste 500 inschrijvers kunnen zich met korting inschrijven! De toertocht met een Italiaans tintje was in 2019 met ruim 4.500 deelnemers volledig uitverkocht.

Voor verdere informatie over de Classico Boretti 2020 en inschrijven klik hier

    


Wij worden ondersteund door:

vipwebdesignVIPWebdesign Houten No nonsense webdesign! 
Professionele & betaalbare poedercoating Bolsward  logo stepshop  kostka

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER