• Start
  • Kalender
  • De Classico Boretti Ede, 30 km familietocht (Gld)

De Classico Boretti Ede, 30 km familietocht (Gld)

Op 10 juli 2021

Doe zaterdag 10 juli mee met de 13e editie van de Classico Boretti met unieke routes door verschillende natuurgebieden in de Veluwe. 
Edwin van Angeren van VELUWe-step/123step uit EDE doet met een groepje mee aan de familietocht (30 km) Ze starten tussen 13.00 en 13.15 uurWil je hier bij aansluiten neem dan contact op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijven en info: https://www.classicoboretti.nl/

Let op: de inschrijving sluit op 27 juni 2021. Je startbewijs én wielershirt wordt thuis gestuurd, daarom is het niet meer mogelijk om in de twee weken voorafgaand aan het evenement en op de dag zelf in te schrijven. 
Deze volledig verzorgde toertocht, met een Italiaans tintje, start en finisht in Ede. Je kunt kiezen uit vijf afstanden: 30 km (familietocht), 65 km, 115 km, 170 km of 200 km. Inschrijving is inclusief het 'Limited Edition' Boretti wielershirt en een unieke medaille en zomerse pastasalade na afloop.

VELUWe-step doet dit jaar weer mee met de Classico Boretti in Ede.

Wij schrijven ons in met onze groep voor de gezinstocht van 30km.
 
Wij zouden het erg leuk vinden als daar meer steppers bij aansluiten.
De tocht is erg goed te doen en niet te zwaar(geen echte hoogte verschillen en alleen asfalt)
 
Mooie tocht over de heide en door de bossen en vanuit een te gekke lokatie in Ede.
De Prins Maurits kazerne. Geef maar door als je met onze groep meestept: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je ontvangt bij inschrijving alle onderdelen.

 TARIEF: 30 KM Familietocht € 25,00

    


Wij worden ondersteund door:

vipwebdesignVIPWebdesign Houten No nonsense webdesign! 
Professionele & betaalbare poedercoating Bolsward  logo stepshop  kostka

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER