Rondje Twente 2021

Op 19 juni 2021

Rondje Twente 2021

Als de coronaregels het toelaten willen we in de periode dat de dagen het langst zijn, in Twente een toeristische tocht van 210 km steppen. Als het je leuk lijkt om mee te doen, kijk dan op de site van Stepteam Twente voor meer informatie: http://www.stepteamtwente.nl/home/bericht/rondje-twente-2021/

 

Enkele basisgegevens:

Afstand: 210 km
Datum: 19 juni 2021 of een van de zaterdagen erna
Vertrektijd: 6.00 uur
Snelheid: bruto 15 km/u, netto 18 km/u
Verzorging: geen
Kosten: geen
Helm: uiteraard verplicht
Step: wielmaatkeuze vrij, ten minste één werkende rem

RondjeTwente


Wij worden ondersteund door:

vipwebdesignVIPWebdesign Houten No nonsense webdesign! 
Professionele & betaalbare poedercoating Bolsward  logo stepshop  kostka

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER