• Start
  • Kalender
  • Ronde Texel op de Step. 110 á 120 km (Schagerbrug, NH)

Ronde Texel op de Step. 110 á 120 km (Schagerbrug, NH)

Op 29 augustus 2021

Ronde Texel op de Step.

Bij Peter en Max van de Noordkop steppers begint het ook te kriebelen om een leuke ronde te organiseren. Dit keer een rondje Texel, de aanloop naar de Texelse boot gaat langs de kust door de duinen, Texel “pakken” we rondom en als we weer terug zijn op het vaste land dan gaan we over vlakke wegen terug naar Schagerbrug. Het gaat natuurlijk alleen door als de coronaregels het toelaten.
Datum: zondag 29 augustus 2021.
Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met vermelding van je 06 i.v.m. de app-groep .
Vertrektijd: 8.00 uur, Ruigeweg 100, Schagerbrug.
Afstand: 110 a 120 km.
Tempo: gezellig.
Verzorging: zelf.
Aankomst Schagerbrug: rond 17.30 uur
Na afloop; voor de liefhebber een Chineesie o.i.d..
Kosten: overtocht boot €5,= en eventueel diner na afloop.
Aantal deelnemers: maximaal 15 op volgorde van aanmelding.
Momenteel is dit aantal al aangemeld maar er vallen ongetwijfeld weer mensen af dus geef je gerust op
 
 

Wij worden ondersteund door:

vipwebdesignVIPWebdesign Houten No nonsense webdesign! 
Professionele & betaalbare poedercoating Bolsward  logo stepshop  kostka

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER