• Start
  • Kalender
  • Trappen, Happen en Stappen 30, of 40 km (Hoogeveen, DR)

Trappen, Happen en Stappen 30, of 40 km (Hoogeveen, DR)

Van 14 augustus 2020 tot 15 augustus 2020

Veel gestelde vragen

Nee, je kunt zelf bepalen of je 1 of 2 dagen wil starten. Wanneer je 2 dagen wilt starten hebben we een leuke korting.

Ja, je kunt alleen via de website tickets bestellen in de voorverkoop.

LET OP! Aan de start zijn geen tickets verkrijgbaar. 

Dat is heel persoonlijk, elke route heeft leuke stops. Ons advies, doe alle dagen mee dan kun je zelf oordelen welke dag het leukste was.

Nee i.v.m. de huidige corona maatregelen is het verplicht om je vooraf aan te melden i.v.m. het bron en contact onderzoek bij een mogelijke uitbraak. 

Nee, er is 1 opstap plek, je kunt aangeven bij aanmelden hoelaat je wilt starten zodat we de deelnemers kunnen spreiden.

Dagelijks kan er tussen 8:30 uur en 12:15 uur gestart worden.

Website: https://trappenhappenstappen.nl/
Inschrijven: https://trappenhappenstappen.nl/tickets/


Wij worden ondersteund door:

vipwebdesignVIPWebdesign Houten No nonsense webdesign! 
Professionele & betaalbare poedercoating Bolsward  logo stepshop  kostka

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER