Step Veentoertocht, 58 km (De Veenhoop,

Op 19 september 2020

Zaterdag 19 september 2020 van 09:15 - 16:00  · Georganiseerd door SteppenBeetsterzwaag De georganiseerde tocht gaat niet door, maar als steppers kunnen we toch op eigen verantwoordelijkheid steppen. We gaan voor de 58 km en max aantal steppers is 8. De startlocatie is op Achter de Hiemen 24, Beetsterzwaag. Er is helmplicht. Opgave via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Wij worden ondersteund door:

vipwebdesignVIPWebdesign Houten No nonsense webdesign! 
Professionele & betaalbare poedercoating Bolsward  logo stepshop  kostka

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER