Bentheimer Waldtocht,50 of 70 km,(Losser, Ov)

Op 16 februari 2020
Bij Losser
Geplaatst door step-kalender
Categorieën: Tochten
Gezien: 510

 

Bentheimer Waldtocht ***, Zondag 16 februari 2020

 
 
Een schitterende veldtoertocht, met dit jaar een vernieuwde en nog uitdagende route, die u zowel over verharde als onverharde wegen voert. U fiets voor het grootste deel door prachtige stukken natuur rondom Bentheim en Gildehaus in Duitsland waar het nodige klimwerk niet wordt geschuwd. De unieke pauzeplek is op het binnenterrein van Burg Bentheim. De tocht geldt als een ideale voorbereiding op het wegseizoen.  De start is tussen 8.30 en 10.00 uur.
 
  • Afstanden 50 en 70 km.
  • Douchegelegenheid en de mogelijkheid om de fiets schoon te spuiten
  • EHBO en reparatiepost
  • Versnaperingen tijdens en na de tocht
  • Vanaf de invalswegen is de route naar de start gepijld
  • Hoogtemeters: 50 km; 486 m en 70 km; 699 m. (bron: www.gpsvisualizer.com)
  • Kosten € 5,00 (NTFU-leden €4,00)
  • “Extra Goed Geregeld” erkenning van de NTFU

Volg de Bentheimer Waldtocht op Facebook
Klik voor de startlocatie
Geen gedoe aan de inschrijftafel maak dan gebruik van voorinschrijving.

Wij worden ondersteund door:

vipwebdesignVIPWebdesign Houten No nonsense webdesign! 
Professionele & betaalbare poedercoating Bolsward  logo stepshop  kostka

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER