• Start
  • Kalender
  • Dé alternatieve Elfstedentocht 223 km(Leeuwarden, FR)

Dé alternatieve Elfstedentocht 223 km(Leeuwarden, FR)

Beginnend op 21 december 2020

Ter bevordering van individuele sportbeoefening hebben we een bijzondere

route gemaakt. 223 km coronActief zijn, met inachtneming van de geldende regels:

 

- Zelf kiezen wanneer je hem rijdt
- Starten vanuit een willekeurig punt op de route
- Individueel, dus geen grote groepen
Samen met onze rayonhoofden en diverse andere vrijwilligers hebben we de route voor de Individuele Winterfiets Elfstedentocht helemaal voorgefietst. We moesten hier en daar een wegopbreking omzeilen, maar hebben vooral veel bijzondere doorsteekjes toegevoegd. Het is een bijzondere route geworden!
Inmiddels hebben meer dan 300 rijders via www.winterfietselfstedentocht.frl
 
aangegeven dat ze tussen 21 december en 20 maart op pad gaan. Dat lijkt veel, maar is gemiddeld 3 á 4 per dag op een afstand van 223 km. Dat moet binnen de huidige afstandsregels prima gaan lukken!

Wij worden ondersteund door:

vipwebdesignVIPWebdesign Houten No nonsense webdesign! 
Professionele & betaalbare poedercoating Bolsward  logo stepshop  kostka

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER