• Start
  • Kalender
  • WNF - Veluwse Herfsttochtt (Driebergen-Rijsenburg, UT)

WNF - Veluwse Herfsttochtt (Driebergen-Rijsenburg, UT)

Op 29 september 2019

Veluwe HerfsttochtWNF - Veluwse Herfsttocht 2019

Zondag 29 september

Steun het WNFWWF
De opbrengst van deze toertocht komt ten goede aan het WNF.

Toertocht 50, 75, 110 en 140 km
De laatste wegtoertocht van het seizoen voert richting de Veluwe.

De routes gaan eerste richting De Treek en De Glind. De 50 km takt hier af. De overige routes rijden verder richting Lunteren.

In Lunteren hebben de 75 km rijders het keerpunt, de langste afstanden rijden verder richting Harskamp. De 140 km rijders rijden nog verder naar Kootwijk.

De terugweg voert via Wekerom naar Lunteren waar we het Geografisch Middelpunt van Nederland passeren en de Goudsberg beklimmen. Via Ederveen koersen we naar de finish in Driebergen.

Familietoertocht 21 km
WNFstartDe 21 km route is een leuke tocht voor de hele familie die DTC in samenwerking met het Wereld Natuur Fonds organiseert. We fietsen onder meer langs de Pyramide van Austerlitz en eindigen op het hoofdkantoor van het Wereld Natuur Fonds in Zeist. Daar zijn allerlei leuke activiteiten en spellen voor jong en oud. Natuurlijk is hét symbool van natuurbescherming ook aanwezig om te knuffelen en op de foto te gaan: de panda.

Deelname aan de familietoertocht is voor kinderen tot en met 12 jaar gratis. Kinderen vanaf 13 jaar en volwassenen betalen € 6 p.p. bij voorinschrijving en € 7 op de dag zelf. Voor dit bedrag heb je recht op deelname aan de familietoertocht, een kortingsbon voor een consumptie bij de Pyramide van Austerlitz en ben je welkom om naar het hoofdkantoor van het WNF in Zeist te komen.

 

 

Zie wnf.nl/toertocht voor meer informatie.

 


Wij worden ondersteund door:

vipwebdesignVIPWebdesign Houten No nonsense webdesign! 
Professionele & betaalbare poedercoating Bolsward  logo stepshop  kostka

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER