Volvo Nieuwenhuijse Blokje Om (Heino, OV)

Op 21 juli 2019

Volvo Nieuwenhuijse Blokje Om

Op zondag 21 juli a.s. houdt Heikera voor de 52e keer het alom bekende 'Blokje Om'.

Start en finishlocatie van deze traditionele fietstocht met afstanden van 40, 60 en 100 km is Zalen-Restaurant De Veldhoek, Lemelerveldseweg 37 te Heino.

Stap op voor de Volvo Nieuwenhuijse Blokje Om!

Zoals gebruikelijk zijn de routes uitgezet met pijlen, zodat je ontspannen kunt genieten van de prachtige omgeving.

Inschrijven voor de 100 km is mogelijk tussen 08.00 en 12.00 uur, voor de 40 en de 60 km tussen 09.00 en 12.00 uur.

Voor meer informatie klik hier.

 


Wij worden ondersteund door:

vipwebdesignVIPWebdesign Houten No nonsense webdesign! 
Professionele & betaalbare poedercoating Bolsward  logo stepshop  kostka

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER