• Start
 • Kalender
 • Pieter Weening Classic,25, 40, 60 km (Surhuisterveen, Frl)

Pieter Weening Classic,25, 40, 60 km (Surhuisterveen, Frl)

Op 17 juli 2021

Programma 16e Pieter Weening Classic

Troch it lân fan Pieter

De 16e Pieter Weening Classic vindt plaats op zaterdag 17 juli 2021. 

Voor meer informatie en inschrijven:

Pieter Weening Classic  -  17 juli 2021

De 16e Pieter Weening Classic 2021 wordt verreden op zaterdag 17 juli a.s. 

Inschrijving open
Inschrijving Pieter Weening Classic 2021

Toertocht door het land van Pieter
De tocht waar afstanden gereden kunnen worden van 25, 40, 60, 100 of 150 km, wordt georganiseerd door Stichting Wielercomité Surhuisterveen in samenwerking met Toerfietsclub Surhuisterveen (TFCS). 

 

Er kan alleen worden deelgenomen aan de tocht als je gebruik maakt van voorinschrijving. Het is niet mogelijk om op de dag ter plaatse in te schrijven. Dit geldt voor alle afstanden. Meer informatie over de inschrijving voor de Pieter Weening Classic zie ONLINE INSCHRIJVEN.

Elke deelnemer ontvangt, enkele dagen voor de start van de Pieter Weening Classic, een nieuwsbrief met diverse informatie over deze toertocht. Extra aandacht zal er in deze nieuwsbrief zijn voor de voorwaarden en richtlijnen om deel te nemen aan de Pieter Weening Classic. 

De routes 25 km en 40 km vinden plaats onder het motto "Happen en Doortrappen".  In deze routes zijn geen pauzeplaatsen opgenomen. Elke deelnemer aan de 25 km en 40 km route ontvangt een picknickmand 

Binnenkort kunnen de routes worden gedownload via de website.
 

Afstand

Starttijd

Kosten

150 km

100 km

07.45 - 9.45

07.45 - 10.15

Volwassenen inleg € 10,00; kinderen gratis

Volwassenen inleg € 10,00; kinderen gratis

60 km

07.45 - 10.15

Volwassenen inleg € 10,00; kinderen gratis

40 km

10:30 - 12:00

Volwassenen inleg € 5,00; kinderen gratis

25 km

10:30 - 12:00

Gratis


Eindcontrole alle afstanden: 16:00 uur

Op het terrein van de IJsbaan zal een klein horecaplein worden ingericht. Er is plaats voor een beperkt aan personen (maximaal 200). 

Algemene informatie

 • In Surhuisterveen is er voldoende parkeergelegenheid, zowel bij de Sporthal als op het terrein naast Formido; deze parkeergelegenheden worden aangegeven. Tevens is er parkeergelegenheid op de aan de rand van Surhuisterveen gelegen bedrijfsterreinen. U wordt verzocht niet in het centrum te parkeren;
 • De 25, 40, 60, 100 en 150 km zijn bepijld;
 • het dragen van een valhelm wordt ten zeerste geadviseerd;
 • verwezen wordt naar de Gedragscode Racefiets van de NTFU, waarvan exemplaren ter inzage liggen bij de inschrijving;
 • iedere deelnemer is tijdens de tocht een gewone verkeersdeelnemer. Deelnemers dienen zich stipt te houden aan de verkeersbepalingen;
 • de snelheid dient te worden aangepast aan de plaatselijke omstandigheden;
 • deze tocht wordt verreden volgens het Integraal Toersportreglement van de NTFU, dat bij de inschrijving ter inzage ligt;
 • er is mogelijkheid om te douchen bij v.v. Surhuisterveen, parkeren Sportpark De Ketting;
 • elke deelnemer rijdt voor EIGEN RISICO en kan op geen enkele wijze de organisatie aansprakelijk stellen voor opgelopen letsel, verlies van bezittingen en materiële en immateriële schade.

Wij worden ondersteund door:

vipwebdesignVIPWebdesign Houten No nonsense webdesign! 
Professionele & betaalbare poedercoating Bolsward  logo stepshop  kostka

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER