Stepestafette Ermelo 45 km (Gld.)

Op 04 juli 2021

Stepestafette Ermelo.

Start2step organiseert een stepestafette te Ermelo. Het wordt een dag vol stepplezier maar dan net even anders. Als solist of in duo’s ga je steppen langs mooie mijlpalen in Ermelo en omgeving om zo een route van ongeveer 45 km af te leggen.

Step Estafette/ Challenges
Datum: zondag 4 juli 2021
Start vanaf: 10.00 uur (er wordt gestart om de 10 minuten)
Startlocatie: Camping De Haeghehorst, Fasantlaan 4, 3852 AM Ermelo.
Deelname kosten: € 5,00 incl kopje koffie/thee
Helm verplicht!!
Mogelijkheid tot het huren van: step € 10,00 Helm € 5,00
Voor uitgebreide informatie kijk op:
www.start2step.com

 
 
 
 

Wij worden ondersteund door:

vipwebdesignVIPWebdesign Houten No nonsense webdesign! 
Professionele & betaalbare poedercoating Bolsward  logo stepshop  kostka

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER