Fiets4daagse Appelscha (Appelscha, FR)

Van 13 augustus 2019 tot 17 augustus 2019

Fiets4daagse Appelscha

De 40ste Fiets4daagse Appelscha van 13 t/m 16 augustus 2019

Vier dagen fietsen en genieten van het Drents-Friese Wold, polderlandschappen en vele bezienswaardigheden.
Aan het einde van de dag is er gezellige livemuziek in het Racket & Health Centre en de laatste dag zal de trekking van de verloting worden gehouden.
Nummer stempelboekje is lotnummer.
Bij de verloting moet u persoonlijk aanwezig zijn.

Belangrijke informatie

Tijdens de Fiets4daagse vinden start en finish plaats bij het Racket & Health Centre Nijesteegde 49a 8426 GV ( Voorheen Steegdenhal ) in Appelscha.
Hier is rijwielservice aanwezig.

Routes: U kunt kiezen uit drie afstanden: 25/30 km, 40/45 km en 60/65 km.
Alle routes zijn bepijld.

Voor verdere informatie klik hier.

 

 


Wij worden ondersteund door:

vipwebdesignVIPWebdesign Houten No nonsense webdesign! 
Professionele & betaalbare poedercoating Bolsward  logo stepshop  kostka

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER