• Start
  • Hof van Twente Herfstfiets4daagse (Goor, OV)

Hof van Twente Herfstfiets4daagse (Goor, OV)

Van 17 oktober 2021 tot 21 oktober 2021

Welkom bij de Hof van Twente Herfstfiets4daagse .

Mogen wij u weer begroeten in de mooie Hof van Twente.

Zondag 17 oktober  14.00 uur Muzikaal onthaal in de Reggehof met fietstocht van ca 25 km.

Maandag 18 oktober t/m donderdag 21 oktober de 28e Hof van Twente Herfstfiets4daagse  met uitgezette routes van 35, 50 en 70 kilometer. Start dagelijks vanuit de Reggehof tussen 9.00 en 12.00 uur. Einde van de routes om 16.30 uur.

 De "Hof van Twente Herfstfiets4daagse" is een jaarlijks terugkerend evenement; de organisatie ligt bij de Stichting Hof van Twente Herfstfiets4daagse.

De schitterende herfstkleuren in de machtige loofbossen maken het najaar bij uitstek geschikt om er met de step op uit te trekken.

In oktober hebben we vaak nog prachtig najaarsweer.

Start en finish zijn in Goor bij theather de Reggehof gelegen op het beroemde Schoolfeestplein de Höfte in het centrum van Goor.
De start is tussen 9.00 en 12.00 uur. De afstanden 35 - 50 en 70 km, alle routes zijn gepijld. De kosten voor 4 dagen zijn €11,50 maar u kunt ook elke dag deelnemen voor € 3,50 per dag.
Nabij de start is volop gratis parkeergelegenheid maar let wel op de blauwe zones .
Wij heten u van harte welkom op ons fietsevenement.

Inschrijven en informatie www.fiets4daagse.eu

 


Wij worden ondersteund door:

vipwebdesignVIPWebdesign Houten No nonsense webdesign! 
Professionele & betaalbare poedercoating Bolsward  logo stepshop  kostka

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER