• Start
  • Ride for the Roses 2019 (Goes, ZL)

Ride for the Roses 2019 (Goes, ZL)

Op 15 september 2019

Op15 september 2019 is de 22ste editie van de Ride for the Roses, deze editie vindt plaats in en rond de gemeente Goes.
Dit bijzondere wielerevenement heeft een pelotonstocht van 100 kilometer en drie toertochten van 25, 50 en 80 kilometer.
Dit evenement is inmiddels een begrip in Nederland.
De Ride for the Roses is een fietstocht in de strijd tegen kanker waaraan iedereen kan meedoen en met voor iedere deelnemer aan de finish een roos.
De roos staat symbool voor een morgen voor iedereen.
Samen met zo'n 10.000 fietsliefhebbers op een sportieve, gezonde en plezierige manier bezig zijn en tegelijkertijd strijden tegen kanker door geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

De Ride is voor iedereen!
Jong en oud, getrainde en minder actieve fietsers; iedereen kan deelnemen aan de Ride for the Roses.
Je kunt individueel deelnemen aan een van de vier routes, maar denk ook eens aan een vrienden-, bedrijfs- of gezinsuitje.

Een lang lint van duizenden deelnemers die samen op de fiets stappen met hetzelfde doel: zo veel mogelijk geld inzamelen voor de strijd tegen kanker.
De 100 km is een unieke beleving voor ervaren, getrainde fietsers.
Je ervaart het heuse Tour-gevoel met het grootste peloton van de wereld fiets je over een volledig afgezet parcours. De toertochten voeren langs de mooiste plekjes en worden in eigen tempo afgelegd.
Om extra geld in te zamelen worden op weg naar 9 september verschillende side-events en uiteenlopende activiteiten georganiseerd in actie voor de Ride for the Roses.

Voor meer informatie en inschrijven klik hier.


Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.