• Startpagina
  • Evenement van Stepteam Selles Kamperzeedijk en Stepteam Zwolle

Evenement van Stepteam Selles Kamperzeedijk en Stepteam Zwolle

Op 17 december 2022
Geplaatst door vipwebdesign
Categorieën: Tochten
Gezien: 54
17 december organiseert Stepteam West Overijssel weer de midwintertocht. Een gezellige toertocht van 25-30km en een kennismakingstocht van 10-15km. Dit keer start de tocht in IJsselmuiden.
 
Na de tocht is er de mogelijkheid om te blijven eten. Opgeven (met eten) kan tot 10 december. Voor alleen de tocht kan jij je tot 15 december aanmelden.
De tocht begint bij de manege van SPGIJ aan de Oosterholsteweg 11-B in IJsselmuiden. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de manege. De manege zal vanaf 14.00 open zijn. Er zijn geen douches aanwezig maar er zijn wel kleedruimtes.
Vertrektijd voor de toertocht van 25-30km is vanaf 15.00. Mogelijk dat er in verschillende groepen wordt gestart met een tussentijd van 15 minuten. Je krijgt op de dag zelf te horen wat je exacte starttijd zal zijn.
De kennismakingstocht zal rond 16.00 vertrekken en zal 10-15km zijn.
De planning is om het eten rond 18.00 te starten.
De midwintertocht is gericht op gezelligheid. Wij starten in het licht, maar gaan ook stuk door het donker.
Er is dit jaar een prijs voor de mooist verlichte step en de leukst verklede stepper. Let hierbij wel op dat het veilig moet zijn en dat het stepbaar is. Verlichting op de step/stepper is verplicht net als een helm. Let erop dat wij ook door het buitengebied gaan waar het echt donker is.
Kosten voor de tocht zijn 10,00 euro, evt stephuur is 7,50 euro en voor het eten 7,50. Opgeven kan via https://forms.gle/8qWvEtHpjvPVvKTp9

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER