• Startpagina
  • De meest zuidelijke steptocht in Nederland

De meest zuidelijke steptocht in Nederland

Op 03 september 2022
Categorieën: Tochten
Gezien: 36

Over het parcours

Op het volledig verharde parcours komen we een paar korte klimmetjes tegen (548 hoogtemeters) en de term ‘vals plat’ is her en der ook van toepassing. We zijn per slot van rekening in Limburg. Maar het wordt nergens echt heuvelachtig en door de lengte van 35 km is de tocht ook geschikt voor beginners die een leuke uitdaging zoeken. We steppen in een ontspannen tempo (rond de 16/17 km per uur) en je kunt deelnemen met elke sportieve step/footbike/kickbike. Halverwege de route pauzeren we op een leuk terras aan de Maas voor een lekker stuk Limburgse vlaai. De begeleiding van de tocht is in handen van initiatiefnemer en kickbiker Len Dumont, tevens reisgids bij Pelgrim in Limburg.

De steptocht in een notendop

 
  • Start- en eindpunt: Buitenplaats Vaeshartelt (nabij Maastricht)
  • Starttijd: 13.00 uur
  • Eindtijd: tussen 16.00 en 17.00 uur
  • Inclusief kaartje veerpont bij Eijsden
  • Inclusief stukje Limburgse vlaai met drankje
  • Jouw bijdrage: 12,50 euro
  • Optioneel: afscheidsdrankje (voor eigen rekening)

Aanmelden voor de Tour du Sud

Wil jij de 1e editie van deze unieke steptocht meemaken? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Er zijn slechts 12 plekken beschikbaar.
Let op! Je materiaal (banden! remmen!) moet in orde zijn en een valhelm is verplicht.

https://www.pelgriminlimburg.nl/tour-du-sud-2022/

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER