• Start
  • Twentse stepcrossdag, clinic en crosstourtocht 30 km. Buurse (Ov.)

Twentse stepcrossdag, clinic en crosstourtocht 30 km. Buurse (Ov.)

Op 10 oktober 2021
Bij Den Broam

Derde Twentse Stepcrossdag

Zondag 10 0ktober 2021, van 9.30 uur tot 17.00 uur

Stepteam Twente heet jullie op zondag 10 oktober 2021 graag welkom in het Nivonhuis Den Broam voor de Twentse Stepcrossdag. Het belooft weer een mooi en afwisselend evenement te worden waar beginnende crosssteppers kennis kunnen maken met dit fantastische onderdeel van de stepsport, en waar ook geoefende crossers helemaal aan hun trekken komen.

Meer over het programma

In 2018 en 2019 deden tientallen steppers enthousiast mee aan de Eerste en Tweede Twentse Stepcrossdag. Reden genoeg om wederom een Twentse Stepcrossdag te organiseren. Maar om onze trouwe deelnemers voldoende afwisseling te bieden, organiseren we de crossdag dit jaar vanuit het Nivon-huis Den Broam in Buurse. Het wordt een mooi en afwisselend evenement waar beginnende crosssteppers kennis kunnen maken met dit fantastische onderdeel van de stepsport, maar waar ook geoefende crossers helemaal aan hun trekken komen.

Morgens geven we een clinic, waarin je kennismaakt met de belangrijkste crosssteptechnieken. Na een heerlijke lunch steppen we samen een crosstoertocht in de omgeving van het Witte Veen.

Aanmelden tot 6 oktober: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verder vind je nog héél veel info op http://www.stepteamtwente.nl/home/bericht/derde-twentse-stepcrossdag-10-10-2020/ 

DEZE INFO BETREFT DE 2020 EDITIE MAAR IS GROTENDELLS GELIJK. DEZE INFO WORDT NOG GEACTUALISEERD!!


Wij worden ondersteund door:

vipwebdesignVIPWebdesign Houten No nonsense webdesign! 
Professionele & betaalbare poedercoating Bolsward  logo stepshop  kostka

Disclaimer:

Het Team van www.toersteppen.nl is de uitgever van deze website.
Als uitgever besteedt www.toersteppen.nl de grootst mogelijke zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden zijn. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. www.toersteppen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden daarvan. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor geleden verlies of gederfde inkomsten die voortkomt uit het gebruik of verspreiden van de informatie, dan wel voortkomt uit technische gebreken.

Bezoek aan de website, alsmede het gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel op risico van de gebruiker. Informatie op websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt, wordt slechts incidenteel door ons geanalyseerd. www.toersteppen.nl geeft geen garanties met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaard voor direct of indirect geleden schade die hieruit voortkomt.

DISCLAIMER